24 Mayıs 2010 Pazartesi

"Glory Of The Icecrown Raider" Rehberi

Heroic: Storming the Citadel (10 player) : Icecrown citadel ilk 4 boss unu heroic mode da kesmeniz gerekmektedir.

Heroic: The Plagueworks (10 player) : Plagueworks kanadındaki bossları heroic mode da kesmeniz gerekmektedir.

Heroic: The Crimson Hall (10 player) : Crimson Hall kanadındaki bossları heroic mode da kesmeniz gerekmektedir.

Heroic: The Frostwing Halls (10 player) : Frostwing Halls kanadındaki bossları heroic mode da kesmeniz gerekmektedir.


Boned : Lord Marrowgar'da gelen spikeların herbirini en geç 8 saniye içinde kesmeniz gerekmektedir. Bu achievementı yaparken raiddeki herkesin

Full House : Lady Deathwhisper öldüğünde ortamda 5 farklı add olmalıdır. İlk phese de boss un manası 100-150k da bırakılır ve shield kırılmaz. Değişen addlerle birlikte toplam 5 farklı add olduğunda shield indirilir ve addler kesilmeden boss kesilir.


I'm on a Boat : Gunship combatında karşı gemiye en fazla 1 kere gidilmesi gerekmektedir. Bu achievement ı yaparken herkes zıplama yapılan füzeleri alıp üstüne giymelidir. 10 man için iki grup yapılır. Bu gruplardan birinde 1 tank 2 dps diğerinde 1 tank 3 dps olur. 3 healer her zaman kendi gemimizde kalır. İlk mage geldiğinde 1. grup karşı gemiye geçer fakat mage ölünce dönmez. İkinci mage gelip öldüğünde 1. grup kendi gemimize geri döner. 3. Mage geldiğinde bu defa 2. grup gider 3. ve 4. mage i keser. Eğer 5. mage gelecek gibiyse 2. grup karşıda kalmayı denemelidir. Dikkat edilmesi gereken nokta füzeleri kullanmamaktır. Füzeleri kullandığınızda yer değiştirdiniz sayabilir.

I've Gone and Made a Mess : Saurfang combatıda boss un 3 ten fazla mark atmaması gerekmektedir. Dps ile çözülür :)


Dances with Oozes : Rotface combatıda ooze un patlamasına izin verilmez. Bunu yaparken 2 ooze off tankta birleştirilir. 3. ve 4. ooze çıkacak kişiler raidin içinde ooze ları birleştirdikten sonra off tank bu oozeu tauntlar ve kendisinde bulunan ooze ile birleştirir. 2 orta boy ooze birleştiğinde ooze un boyutu değişmeyecektir. Aynı şekilde 5. ve 6. ooze lar 7. ve 8. oozelar... 15.ve 16. oozelar... raidin içinde birleştirilir off tank kendisininkiyle birleştirir.


Flu Shot Shortage : Fastergut combatında spore debufflarını herkesin 2 kere alması gerekmektedir. Hiçkimse 3 spore debuff ı almamlıdır. Bunu sağlamak için ilk spore gelen 2 kişi raidin dışında ayrı dururlar. 2. spore geldiğinde bu 2 kişi hariç herkes debuff ı alır. 3. sporeda ise üzerinde 1 stuck debuff olan herkes spore u alırlar.


Nausea, Heartburn, Indigestion : Professor Putrucide combatında 1. ve 2. phase de çıkan ooze lara slow atmadan kesmek gerekir. Abomination slow skill i yerine bu ooze lara dps yapabilir.


The Orb Whisperer : Blood Council combatında hiçkimse 23000 damage den fazla spell damage yemelidir. Bu achievement genelde boss kesildiğinde olan bir achievementtır. Topları toplayan tankın az hasar alması için olabildiğince çok top tutması gerekmektedir.


Once Bitten, Twice Shy : Bu achievement ı tek haftada yapmak imkansızdır. 2 aşamadan olşur. Blood Queen combatında ısırılmanız ve ısırılmamanız gerekmektedir. Combatı her 2 şekilde de tamamladığınızda achievement tamamlanır.


Portal Jockey : Dreamvalker combatında açılan tüm portalların kullanılması gerekmektedir. Boşta kalan portallara dpsler girerek bu achievement yapılır.


All You Can Eat : Bu meta achievementın bana göre en zor basamağıdır. Sindragosa son phase de mystic buffed kimsede 5 stuckden fazla olmamalıdır. Bu achievementı zor kılan tankların debuff ı silmeleridir. Bu achievementta çok çeşitli taktikler kullananlar vardır. Ama genel olarak dikkat edilecek şey tankların debuff ı silme zamanlarıdır.


Been Waiting a Long Time for This : Lich King combatında ilk phase de necrotic plague debuff ının addlerin üzerinde 30 stuck yapılması gerekmektedir. İlk phase addlerde 30 stuck debuff olduktan sonra geçilmeli ve boss kesilmelidir.

Neck-Deep in Vile : Bu achievement Glory of the icecrown raider'a dahil DEĞİLDİR. Fakat kalan son achievement olduğundan bunuda yazmak istedim. Bu achievementta lich king 3. phase de gelen spiritlerin hepsinin patlamadan kesilmesi gerekmektedir.

2 yorum: